Αρχική σελίδα Εκπαιδευτικοί Σύλλογος Διδασκόντων

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !!

hpim1604Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας σας καλωσορίζουν στον διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας. Ξεναγηθείτε μέσω των μενού σε πρόσφατα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα μας. Θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας, όπως και οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δραστηριότητες των παιδιών. Καλή σας πλοήγηση!!

Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος του 1ου Δημοτικού Αγίας Μαρίνας αποτελείται από 16 εκπαιδευτικούς ΠΕ70 , 1 καθηγήτρια Αγγλικών, 1 μουσικό, 1 καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής όλοι με οργανική θέση στο σχολείο ή μόνιμοι αποσπασμένοι. Στο σχολείο μας συμπληρώνουν επίσης ωράριο για τη σχολική χρονιά που διανύουμε 1 καθηγήτρια Αγγλικών, 1 καθηγήτρια πληροφορικής , 1 δάσκαλος ,και 1 γυμναστής .

Χαρακτηριστικό του Συλλόγου αποτελεί η συνεργασία κατά τάξεις των συναδέλφων και η αλληλεγγύη , για να προωθείται έργο ,αλλά και να υποστηρίζεται ο κάθε συνάδελφος .

Στο σχολείο μας την τρέχουσα σχολική χρονιά λειτουργούν τριπλά τμήματα για τις τάξεις Α,Β,Γ και διπλά για τις Δ,Ε,ΣΤ.

Υπογραμμίζεται ότι μέχρι πέρυσι το 1&2 σχολείο Αγίας Μαρίνας συλλειτουργούσαν και συστεγάζονταν. Εφέτος χωρίστηκαν και στο κτήριο που παρουσιάζουμε έμεινε το 1ο Δημοτικό σχολείο με 303 μαθητές.