Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !!

hpim1604Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας σας καλωσορίζουν στον διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας. Ξεναγηθείτε μέσω των μενού σε πρόσφατα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα μας. Θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας, όπως και οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δραστηριότητες των παιδιών. Καλή σας πλοήγηση!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Αγαπητοί γονείς σας ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για τα Δημοτικά Σχολεία ξεκινούν τη Δευτέρα 1/3/2021 και τελειώνουν στις 15/3/2021. Κατά το σχολικό έτος 2021-22 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

Στο σχολείο μας θα πραγματοποιούνται καθημερινά  από ώρες 10:00-12:00 μ.μ.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι τα ακόλουθα:

1.  Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας, που μπορεί να αποδυκνείεται από το Ε1 ή από λογαριασμούς ΔΕΗ ή ΟΤΕ.

Τα όρια της περιοχής μας περικλείονται από τις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου (1-83 Μονά), Γρηγορίου Λαμπράκη, Στεφανογιάννη (από 43 μέχρι τέλος μονά και ζυγά), Νίδας (από 70 έως τέλος) Σενετάκη και Γ. Γεννηματά. Επίσης περιλαμβάνονται οι Οικισμοί Αγίων Θεοδώρων και Αγίας Παρασκευής.

2. Το βιβλιάριο εμβολίων που αποδεικνύει ότι έχουν πραγματοποιηθεί τα απαραίτητα εμβόλια των παιδιών. Σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει τα εμβόλια έρχεστε σε συννενόηση με δημόσιο νοσοκομείο, ΤΟΜΥ ή άλλο φορέα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εμβόλια.

3. Α.Δ.Υ.Μ. Το έγγραφο αυτό μπορείτε να το παραλάβετε από το γραφείο μας ή να το κατεβάσετε και να το φέρετε συμπληρωμένο από παιδίατρο, γενικό γιατρό ή  καρδιολόγο αν χρειάστεί. Είναι απολύτως απαραίτητο για τη συμμετοχή του μαθητή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

4. Βεβαίωση φοίτησης από το νηπιαγωγείο. Εάν δεν έχετε προηγούμενη φοίτηση σε νήπιο θα έρθετε στη Δ/νση του σχολείου για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Παρακαλούμε, θα πρέπει να τηρηθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας, ώστε να εξυπηρετηθείτε, αλλά και να υπάρχουν οι κανόνες προφύλαξης όπως αυτοί έχουν διατυπωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Για το λόγο αυτό, θα τηρείται το μέτρο της απόστασης, θα προσέρχεστε με μάσκα και με δικό σας στυλό, προκειμένου να μπορείτε να συμπληρώσετε τα αναγκαία έγγραφα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή συνεργασία μας.

Η Διεύθυνση του Σχολείου