Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !!

hpim1604Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας σας καλωσορίζουν στον διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας. Ξεναγηθείτε μέσω των μενού σε πρόσφατα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα μας. Θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας, όπως και οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δραστηριότητες των παιδιών. Καλή σας πλοήγηση!!

Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!

Το 2021. Να περπατήσει στις στράτες της ζωής όλων μας με υγεία, πολλά ελεύθερα χαμόγελα και σφιχτές αγκαλιές!!
Αρκούσε μια ιδέα, την οποία ο Σύλλογος γονέων ευθύς αγκάλιασε και πραγμάτωσε με δοτικότητα και ευχαρίστηση. Προτείναμε μια βασιλόπιτα για κάθε τμήμα και οι γονείς έσπευσαν να φέρουν δεκατέσσερις βασιλόπιτες, δεκατέσσερα φλουριά, ένα για κάθε τυχερό στο τμήμα του και δεκατέσσερα δωράκια, σύμβολο αγάπης και καλοτυχίας. Τα χαμόγελα των μαθητών μας, όταν μπορούμε να τα προκαλέσουμε είναι για εμάς υπέρτατη ευτυχία!
Ο Σύλλογος γονέων πάντα αρωγός και σε κάθε προσπάθεια…. Δύναμή μας, είναι το στήριγμα που θα απευθυνθούμε, καθώς ο αγώνας είναι πάντα κοινός. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατανοήσαμε όλοι ότι το Δια Ζώσης σχολείο είναι αναντικατάστατο. Είναι το ζωντανό κύτταρο κοινωνικοποίησης των μαθητών αυτής της ηλικίας, είναι η γνώση, η μεταδοτικότητα, το χαμόγελο, το παιχνίδι, η φιλία και τόσα άλλα που δεν καλύπτονται από μια άψυχη οθόνη.
Είμαστε εδώ και ελπίζουμε με ευαισθησία και μέριμνα, να μην αρρωστήσει κανείς, να το παλέψουμε με προσοχή όλοι μαζί, να μην κλείσει ούτε ένα τμήμα, να μην καλλιεργηθεί ο φόβος, να μην στερήσουμε από τα παιδιά τη χαρά, την ελευθερία κινήσεω, τη σωστή μάθηση. Προσέξτε τις συναθροίσεις σας έξω από το χώρο του σχολείου και στο χώρο σας, για να ξέρετε ότι έχετε πράξει ότι καλύτερο μπορείτε για να μη στερηθούν τα παιδιά ότι πιο υγιές μπορούν σε αυτές τις συνθήκες να έχουν.Καλή Χρονιά σε όλους. Ευχαριστούμε θερμά και πάλι το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και ευελπιστούμε να πραγματώσουμε και άλλες ιδέες για την ολόπλευρη κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας!!