Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !!

hpim1604Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας σας καλωσορίζουν στον διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας. Ξεναγηθείτε μέσω των μενού σε πρόσφατα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα μας. Θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας, όπως και οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δραστηριότητες των παιδιών. Καλή σας πλοήγηση!!

Οδηγίες λειτουργίας σχολικής μονάδας από 1η έως 26η Ιουνίου 2020

Αγαπητοί γονείς,                                              

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, την 1η Ιουνίου 2020 ξεκινάει και πάλι η λειτουργία του σχολείου μας. Η επιστροφή των μαθητών θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομάδες και με τον ακόλουθο τρόπο.

Την πρώτη εβδομάδα (1-5 Ιουνίου 2020) οι μαθητές της Α’ ομάδας θα έρθουν στο σχολείο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και οι μαθητές της Β΄ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Τη δεύτερη εβδομάδα (8-12 Ιουνίου 2020) οι μαθητές της Β’ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και οι μαθητές της Α΄ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Την τρίτη εβδομάδα (15-19 Ιουνίου 2020) οι μαθητές της Α’ ομάδας θα έρθουν στο σχολείο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και οι μαθητές της Β΄ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Την τέταρτη εβδομάδα (22-26 Ιουνίου 2020) οι μαθητές της Β’ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και οι μαθητές της Α΄ ομάδας θα έρθουν τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Το μοίρασμα των μαθητών μας στις δύο ομάδες, πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση των οικογενειών, έτσι ώστε τα αδέρφια να προσέρχονται κατά την ίδια ημέρα στο σχολείο.

Οι μαθητές μας καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ατομικό αντισηπτικό ή μαντηλάκια και επειδή απαγορεύεται ο δανεισμός αντικειμένων, το σύνολο των υλικών που χρειάζονται στην τάξη τους. Μάσκα μπορούν να χρησιμοποιούν προαιρετικά. Θα έχουν μαζί το δεκατιανό τους, αρκετό νερό, καθώς το κυλικείο δε θα λειτουργήσει και καπέλο για τον ήλιο.

Η προσέλευση στο σχολείο θα πραγματοποιείται από τις 8:00 π.μ. έως στις 8:15 π.μ. και η αποχώρηση στις 13:15. Δε θα λειτουργήσουν η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο. Κατά την προσέλευση των μαθητών, δε θα εισέρχονται οι γονείς στον σχολικό χώρο και κατά την αποχώρηση θα τους παραλαμβάνουν από την έξοδο. Σας παρακαλούμε να κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, έτσι ώστε να μην παρατηρείται στρίμωγμα και συγχρωτισμός. Όπως γνωρίζετε η οδός Τεμπονέρα είναι ελεύθερη μόνο για πεζή κυκλοφορία τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών κι έτσι δεν είναι απαραίτητο να έρχεστε μπροστά από τα κάγκελα του σχολείου.

Μαθητές που για λόγους υγείας των ιδίων ή των οικογενειών τους θα παραμείνουν σπίτι, θα πρέπει να δικαιολογηθούν από τον κηδεμόνα τους με υπεύθυνη δήλωση, που θα συμπληρώσουν με την ταυτότητά τους στο σχολείο. Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα ενημερώσουν σχετικά με την παρακολούθηση της ύλης που θα διδαχθεί στο σχολείο όπως αυτή έχει προγραμματιστεί με βάση σχετική εγκύκλιο. Επίσης, φροντίστε να διατηρηθούν τα βιβλία στο ακέραιο, καθώς θα ξαναχρησιμοποιηθούν και για την επόμενη σχολική χρονιά. Τέλος, να διατηρείτε τα email σας ώστε να έχουμε τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Το τηλέφωνο σχολείου είναι 2810 250746 και το email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ακολουθούν ανά τάξεις το μοίρασμα των Ομάδων Α΄ και Β΄