Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !!

hpim1604Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας σας καλωσορίζουν στον διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας. Ξεναγηθείτε μέσω των μενού σε πρόσφατα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα μας. Θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας, όπως και οπτικοακουστικό υλικό με διάφορες δραστηριότητες των παιδιών. Καλή σας πλοήγηση!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΩΡΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΛΒΑΖΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το 1ο Δ ΣΧ Αγίας Μαρίνας (Τσαλικαλι) ,ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο γυναικών «Μαλβαζία», για την πολύτιμη προσφορά τους σε επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προστασίας. Ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου η κα Ματθαιάκη , η οποία έκανε προσωπική δωρεά τις μαθητικές μάσκες ενώ ο σύλλογος ανέλαβε την κατασκευή μασκών για τους εκπαιδευτικούς.

Ο Σύλλογος Μαλβαζία με συνεχή και ουσιαστική παρουσία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας εδώ και μια δεκαετία προσφέρει τόσο σε ενήλικους όσο και σε παιδιά ποικίλες και ωφέλιμες δραστηριότητες (εκμάθηση χορών, δεξιότητες ραπτικής, ζωγραφική ,θεατρικό παιχνίδι)και άλλες ,ανάλογες με τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων . Αποτελεί ένα πολιτισμικό κύτταρο που βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας ενώ αναδεικνύει ανάγκες και δίνει λύσεις μέσα από συλλογική πρωτοβουλία και δυναμική δράση.

Τις μάσκες παρέλαβε το απόγευμα της Τρίτης η Δ/ντρια στο χώρο του σχολείου μας από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαζαράκη Ευγενία. Πράγματι αξιόλογες και έτοιμες για να δοθούν όταν με το καλό επιχειρήσουμε όπως προτείνουν οι ειδικοί το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων .Σίγουρα θα χρειασθούν αρκετά μέτρα προστασίας και κυρίως η συνεργασία όλων μας εκπαιδευτικών –γονέων-μαθητών και υπεύθυνων φορέων ώστε να ανακτήσουμε τη ζωή και την καλή καθημερινότητά μας προστατευμένοι και ασφαλείς.

Η Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ